Despre Camere

 

În camerele ParaPark sunt admise echipe formate din cel puțin 2 și cel mult 6 membrii. Pentru a descoperi ieșirea din sistemul de încăperi, jucătorii au nevoie atât de activitatea în echipă, cât și de o combinație a diferitelor abilități personale. În acest sens un singur jucător nu va avea sorți de izbândă, pe când o echipă formată din peste 6 membrii va avea sentimentul de aglomerație contraproductivă.

Suntem mândrii pentru faptul că ParaPark nu este atractiv pentru diferite efecte audio, video și lumini, care sperie în adevăratul sens al cuvântului jucătorii. Nivelul de adrenalină va crește în ParaPark datorită diferitelor puzzle-uri logice și a jocurilor de perspicacitate, datorită sentimentului de formare a unei echipe eficiente pentru toți cei care participă. După cum am precizat, în ParaPark nu veți avea parte de efecte de lumini și sunete, nici de scenarii cu o dramaturgie, care va îngheța inimile jucătorilor. În acest sens nu este nevoie nici de restricții referitoare la minori.

Privind vârstele admise vă precizăm: minorii, care au împlinit vârsta de 14 ani pot experimenta pistele din ParaPark, având alături asistența unor adulți și respectând în mod evident alte reguli și norme în vigoare. Pentru părinții, pedagogii și responsabililor de resurse umane din cadrul companiilor, care au în vedere sensibilitățile șefilor lor, stăm la dispoziție cu consultații personale.Garsoniera Nr. 113


Se prezintă prima cameră de evadare, Garsoniera Nr.113 din Satu Mare, care se află în inima orașului, pe B-dul Ion  I.C. Bratianu nr.1, in pivnita.


Istoria camerei


Cei inițiați știu deja, a fost prima pistă ParaPark, primul joc de evadare real din Europa. Așa a început totul…

Garsoniera ascunde o relație de vecinătate otrăvită de certuri aprinse. Locatarul garsonierei poartă un adevărat război psihologic împotriva vecinului său, iar aceasta nu se lasă nici el mai prejos… Se întrevede o luptă din ce în ce mai dură cu un final necunoscut… Oare ce se ascunde în spatele acestei relații stricate, de ce nu se suportă cei doi?

Dacă aveți curaj, lăsați-vă închiși în garsoniera sinistră a unei minți bolnave și încercați să aflați ce se întâmplă cu adevărat în garsoniera numărul 113. Încercați să îndurați zgomotele demente, scârțâitul ușilor, freamătul pașilor pierduți și ticăitul neîntrerupt al ceasului… Atenție, în orice moment locatarul garsonierei se poate întoarce! Iar el nu suportă deloc musafirii neinvitații… De ce ai aștepta până mâine, fă o rezervare ACUM! 

 

Fabrica de zaruri

”Stimați Tovarăși! Avem nevoie de efortul fiecăruia dintre voi pentru a produce corpul perfect: Zarul Românesc! Planul nostru pentru următoarele 5 ani e să dublăm producția și să mărim exportul în Uniunea Sovietică!” Astfel de propoziții s-au auzit zilnic in Fabrica de zaruri pentru a atinge normele de producție...

Ce a rămas din vechile fabrici comuniste? Hai și verifică cu ochii tăi! Tovarășul director nu mai lucrează de mult, dar cei care au trăit în acele vremuri și au lucrat în aceste fabrici mai aud ”fluierul” fabricii care în fiecare dimineața la ora șapte își chema tovarășii la datorie. Cum era o zi de lucru? Dacă vrei să retrăiești sau - dacă ești mai tânăr - să vizitezi Fabrica de zaruri, vino pe B-dul Ion I.C. Bratianu nr.1, la ParaPark Satu Mare și fii Tu care pune pe picioare această fabrica. Zarurile au fost aruncate... De ce ai aștepta până mâine, fă o rezervare ACUM!